Хладилна витрина за зреене на месо с капацитет до 20 кг.

Арт. №: 01.05.03.0077

5280.00 лв.

*без ДДС

Характеристика

Произход Произведено в Германия
Ширина 600 мм
Височина 900 мм
Дълбочина 610 мм
Мощност 220V 0.5 kW

Описание

Професионален немски хладилник за зреене на говеждо и свинско месо, шунка и салам. С DX500® купувате хладилник за сухо зреене, който изглежда толкова добре, колкото работи. С модерен външен дизайн и вътрешна високо прецизна, усъвършенствана технология, защото майсторството отговаря на високите технологии (защитено с 5 патента). Перфектният партньор на сухото стареене.

 

Спецификации:

  • врата от неръждаема стомана
  • изолирана стъклена врата с UV защита
  • електронно управление на температурата от 0 до + 25 °C
  • автоматично размразяване и изпаряване на конденза
  • визуална и звукова аларма
  • обръщаема врата
  • заключване
  • възможност за вграждане
  • максимално натоварване - 2 бр говеждо месо, всеки до 0,5 м дължина или до 20 кг месни разфасовки по рафтовете вътре.
  • включени долен рафт и рафт ( DX0025 с DX0028) 

    Стерилизация на всяка минута

Първият хладилник за сухо зреене с вграден филтър с активен въглен, комбиниран с активна UVC вентилирана система за дезинфекция (патентована), която стерилизира целия въздух в хладилника всяка минута. В резултат на това, микробите и бактериите нямат шанс.

    Прецизно регулиране на влажността                              

Нямате нужда от водопровод или резервоар за вода: влажността може да се регулира на 0,5% от 60% до 90% благодарение на системата HumiControl®. Това, заедно с вградената система DX AirReg®, дори при големи колебания в температурата на околната среда, винаги са създават перфектен микроклимат вътре, оптимален въздушен поток и непрекъсната дезинфекция.

    Пълен електронен температурен контрол

При сухо зреене препоръчваме месoто да изсъхва на костите, при около 82% до 85% влажност и температура от 1° C до 2 ° C. Точният електронен сигнал на DRY AGER DX 1000® гарантира постоянно поддържане на температурата, която може да се регулира при точни стъпки от 0.1 ° C от 0 до + 25 °C.

    Ниски загуби на тегло

Загубата на тегло в DRY AGER® е изненадващо малка! Говеждото губи след 4 седмици на костта само около 7 - 8% и след 6 седмици прибл. 12 %. Сърцето губи след 3 седмици прибл. 9-10% от теглото.

    Максимална гъвкавост

DRY AGER® се ограничава не само до сухото зреене на говеждото месо, но може да се използва и за сушене на колбаси и много други меса, както и за съхранение на сирене.

    Перфектна UV защита

За защита на месото от вредна UV светлина, елегантната рамка от неръждаема стомана, която държи изолиращата врата на DRY AGER®, е метализирана.